Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Τρίτος στη λίστα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της σεζόν

Το επίσημο σάιτ της SuperLeague 1 συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην κανονική διάρκεια ανά ομάδα, ενώ σημείωσε και τους σκόρερ των συλλόγων. #slgr #lamiafc #slgrinterwetten #season2021_2022 #goal #συμμετοχές

Στα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία, όπως θα δείτε έχουμε 29 ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην κανονική διάρκεια. Τα περισσότερα λεπτά αγώνα τα έχει για ακόμη μία χρονιά ο Ντάνιελ Αντέτζο ο οποίος αν και έπαιξε σε 20 αγώνες, συμπλήρωσε 1734 λεπτά συμμετοχής.

Τώρα όσο αφορά τους σκόρερ, έχουμε 11 ποδοσφαιριστές της Λαμίας να βρίσκουν δίχτυα στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πρώτοι σκόρερ είναι ο Αραμπούλι με τον Μανούσο οι οποίοι έχουν απο τα 4 τέρματα, ενώ τους ακολουθούν οι Νούνιες, Ταϊρόν, Καραμάνος, Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Μπανγκουρά, Μπεχαράνο, Γκόλεμιτς, Ελευθεριάδης, Μαζουλουξής.

Διαβάστε τι αναφέρει η SuperLeague 1:

Με τις αναβολές το πρόγραμμα των ομάδων, αλλά και λόγω της απουσίας ποδοσφαιριστών που προσβάλλονταν από κορονοϊό, οι προπονητές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν περισσότερους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ, που είχε υποχρεώσεις στην Ευρώπη, προχωρά και στο Κύπελλο χρησιμοποίησε 31, τους περισσότερους με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τελευταίος άλλαζε πρόσωπα για να ξεφύγει από την τελευταία θέση.

Τρεις ομάδες της περιφέρειας έβαλαν μόλις 25 παίκτες.

Ενώ για τις περισσότερες ομάδες έχουν σκοράρει από 10 ως 13 διαφορετικοί παίκτες, ο ΠΑΟΚ ξεφεύγει προς τα πάνω με 17 σκόρερ, ενώ ο Απόλλων με τα λίγα γκολ έχει και μόλις τέσσερις σκόρερ!

Πόσοι έπαιξαν σε κάθε ομάδα
31 παίκτες: ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης
30 παίκτες: Ολυμπιακός, Ατρόμητος
29 παίκτες: ΟΦΗ, Λαμία
28 παίκτες: Άρης, Παναιτωλικός, Ιωνικός
27 παίκτες: Παναθηναϊκός
26 παίκτες: ΑΕΚ
25 παίκτες: ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος

Πόσοι σκόραραν για κάθε ομάδα
17 παίκτες: ΠΑΟΚ
13 παίκτες: ΑΕΚ, ΟΦΗ, Βόλος
12 παίκτες: Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης
11 παίκτες: Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Παναθηναϊκός
10 παίκτες: Αστέρας Τρίπολης, Ιωνικός
4 παίκτες: Απόλλων Σμύρνης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή