Ακολουθήστε μας

Νέα

Pics | Η “πρώτη” του Σάββα Παντελίδη στα κυανόλευκα

Την πρώτη του προπόνηση ως νέος τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σάββας Παντελίδης μαζί με τους συνεργάτες του. Ενσωματώθηκε και ανακοινώνεται ο Βασιλαντωνόπουλος.

Την πρώτη του προπόνηση ως νέος τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σάββας Παντελίδης μαζί με τους συνεργάτες του. Ενσωματώθηκε και ανακοινώνεται ο Βασιλαντωνόπουλος.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης. Μαζί του και οι συνεργάτες του Άκης Βάβαλης Περικλής Παπαπαναγής, Θωμάς Γιαννιτόπουλος, Φίλιππος Μπολοβίνης και Σπύρος Κουκούλης.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία αφού είχε μια πρώτη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση της ομάδας ενόψει της συνέχειας ενώ ακολούθως πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου που βρέθηκαν εκεί.

Τέλος το παρόν στη προπόνηση έδωσε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ο οποίος θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ενώ απόν ήταν ο Στέφαν Ασκόφσκι ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η σημερινή προπόνηση ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στο νέο, βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού το οποίο εγκαινιάστηκε άτυπα με τον τρόπο αυτό.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή