



ΠΑΣ Λαμία Κ17
Pics | K-17: Εκτός έδρας ήττα από τον Βόλο
Η Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία φιλοξενήθηκε από τον Βόλο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος υποδομών Κ-17 γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-0.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον Βόλο να βρίσκει και 4ο γκολ κλειδώνοντας οριστικά τη νίκη με εμφατικό τρόπο.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Κ-17 είχε πολλές και σημαντικές απουσίες αφού πέρα των τραυματιών Γκλάβα και Ηλιόπουλου, αρκετοί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην αποστολή της Κ-19 η οποία επίσης είχε να διαχειριστεί αρκετές απουσίες.
Συνθέσεις: Αναμένονται






























Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Lamia Polis 87.7
🎧 Aud | Βασίλης Μπράνης στο Διπλό Μαρκάρισμα: «Ο ΠΑΣ Λαμία με βοήθησε πολύ – Όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό”


Ο Βασίλης Μπράνης μίλησε στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, την πορεία του στις Ακαδημίες της Λαμίας και τα όνειρά του για το μέλλον.
Το επίτευγμά του είναι αξιοσημείωτο, καθώς αγωνίζεται σε μία από τις πιο απαιτητικές θέσεις του ποδοσφαίρου, αυτή του τερματοφύλακα, χωρίς να υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του συλλόγου. Ό,τι προπόνηση έχει κάνει σε αυτό το επίπεδο ήταν μόνο με την πρώτη ομάδα, κατά την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία.
Παρά τις δυσκολίες, ο Βασίλης κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, κάνοντας το μεγάλο άλμα προς τον Πειραιά και τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.
Ο Βασίλης περιγράφει τη φετινή σεζόν με την Κ17 ως δύσκολη, αλλά ιδιαίτερα εποικοδομητική, χάρη στη θετική ατμόσφαιρα και τη συνεργασία μεταξύ των παικτών.
“Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά είχαμε φοβερό κλίμα στην ομάδα και δέσαμε όλοι μαζί. Προσωπικά, είχα πολύ καλό χρόνο συμμετοχής, που με βοήθησε πολύ. Έκανα και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, κάτι που ήταν τεράστια εμπειρία. Παρόλο που δεν πήγα στην Ολλανδία, προπονήθηκα στο Καρπενήσι με τους επαγγελματίες και είχα εξαιρετικές σχέσεις, ειδικά με τον Σουρδή μιλάμε ακόμα.”
Για το πως βίωναν την πορεία της πρώτης ομάδας:
“Ένα μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Είμαστε από τον Ολυμπιακό». Νόμιζα ήταν πλάκα. Υπήρχε όμως επαφή τα τελευταία 2 χρόνια – είχα πάει και ξαναπάει στις εγκαταστάσεις. Μου είπαν ότι με θέλουν και απάντησα αμέσως: «Εννοείται». Το γραφείο μου, το La Football Consulting, ανέλαβε όλα τα διαδικαστικά και κανονίσαμε συνάντηση στα γραφεία του Ολυμπιακού. Εκεί έκλεισε και η ημερομηνία της υπογραφής. Τη Δευτέρα φεύγω για Πειραιά και θα εγκατασταθώ στο Ρέντη. Η βασική προετοιμασία είναι από 2 έως 12 Αυγούστου στο Καρπενήσι. Από μικρός είμαι Ολυμπιακός – από τα 5 μου ξεκίνησα να παίζω και το όνειρό μου ήταν να φορέσω αυτή τη φανέλα. Είμαι επαγγελματίας όμως· αν ερχόταν άλλη πρόταση, θα την άκουγα. Θέλω να δουλέψω σκληρά, να εξελιχθώ και να κοιτάξω ψηλά. Όλα γίνονται όταν είσαι προσηλωμένος”
Για τους προπονητές του και τον ΠΑΣ Λαμία:
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Την ακαδημία Σερπάνος και προσωπικά τον κύριο Τικταπανίδη, που με βοήθησε από μικρός, τον ΠΑΣ Λαμία φυσικά που είχα τη χαρά να είμαι μέλος του, τον κύριο Μπουρογιάννη που συνεργαστήκαμε 1μιση χρόνο τώρα, τον κύριο Ζαχαρόπουλο, τον coach Παπανικολάου και φυσικά το γραφείο μάνατζερ που με εκπροσωπεί τον κύριο Ανδρέα Δημητρίου. Θα προσπαθήσω να συνδυάσω ποδόσφαιρο και σχολείο με σωστό πρόγραμμα. Δεν κοιτάω μόνο το ένα ή το άλλο – θέλω να τα ισορροπήσω και βλέπουμε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















