Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

SL2: Γκολ και Ασσίστ ο Κωστίκας στη νίκη του Απόλλων Πόντου!

Published

on

Ο Απόλλων Πόντου ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα για να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό σε ένα παιχνίδι “must win” για τους φιλοξενούμενους. Έτσι και έγινε αφού οι κοκκινόμαυροι  επικράτησαν με 3-2 μετά από ένα μήνα και τρεις συνεχόμενες ήττες. Άνοιξε λογαριασμό με τους Πόντιους ο Κωστίκας – Μοίρασε και ασίστ!

Το σκορ άνοιξε ο δικός μας Βασίλης Κωστίκας στο 26′ ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, για να ισοφαρίσει ο Τόμας Μπονίγια τέσσερα λεπτά αργότερα σε 1-1. Δύο γκολ ακολούθησαν για τους «κοκκινόμαυρους» με τους Λαμπίρη στο 34′ και Εσάλο στο 41′ να δίνουν καθαρό προβάδισμα με 1-3. Σκορ που διατηρήθηκε ως τα τελευταία λεπτά με τον Θεσπρωτό απλά να μειώνει σε 2-3 στο 86′ με τον Τρομπούκη.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνες, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ, Μπίκας, Δρίτσας, Κωνσταντίνου, Μπονίγια.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αμαραντίδης, Τζαλόσι, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Καλογέρης, Λαμπίρης, Σαμπανίδης, Κωστίκας, Μπελεβώνης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα από Ελλάδα

Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΣ Λαμία προχώρησε σε μια κίνηση με ισχυρό συναισθηματικό και συμβολικό φορτίο: την επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ. Ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις πιο ένδοξες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, την άνοδο στη Super League, ανέλαβε αυτή τη φορά διαφορετικό ρόλο. Δεν φόρεσε την προπονητική φόρμα, αλλά επέστρεψε ως “τεχνικός διευθυντής” (τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε)  αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει στρατηγικά τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Παρά τις προσδοκίες και την πίστη σε μια «συνταγή» που είχε πετύχει στο παρελθόν, το εγχείρημα κατέληξε σε πλήρη αποτυχία. Η Λαμία δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, και η επιλογή του Τεννέ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή αποδείχθηκε άτολμη και ανεπαρκής μπροστά στις απαιτήσεις της σεζόν. Με τον ίδιο, που μέχρι πρότινος είχε συνυφαστεί με την άνοδο και τις πρώτες στιγμές στην ιστορία της Λαμίας στην 1η κατηγορία της χώρας, πλέον στη συνείδηση του κόσμου να συνδέετε αναπόφευκτα και με τον υποβιβασμό!

Η αποχώρηση του Τεννέ από τη Λαμία έγινε με τρόπο που επιβεβαιώνει την αποτυχία: χωρίς φανφάρες, χωρίς αποχαιρετισμούς. Αθόρυβα και… «νύχτα», όπως λέει ο λαός. Λίγο αργότερα, ο ίδιος εγκατέλειψε αυτή τη προοπτική και επέστρεψε στα γνωστά του λημέρια, φορώντας και πάλι τη στολή του προπονητή για λογαριασμό του Ηρακλή.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη λειτουργεί ως σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος που ξεκίνησε με αισιοδοξία, αλλά τελείωσε με απογοήτευση. Η Λαμία αναζητά πλέον νέα ταυτότητα και νέα πρόσωπα που θα την επαναφέρουν στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Μπάμπης Τεννές καλείται να αποδείξει — αυτή τη φορά από τον πάγκο του Ηρακλή — ότι το πάθος και η εμπειρία του εξακολουθούν να έχουν θέση στο σημερινό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή