Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του Μουντιάλ η Εθνική!

Το μοναδικό καλό νέο της βραδιάς για την Εθνική ομάδα ήταν πως ανέβηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να κερδίσει την Σλοβενία και απέτυχε να πάρει την πρώτη θέση της στο γκρουπ του Nations League. Ως εκ τούτου δεν κατάφερε να προβιβαστεί στην Β’ κατηγορία, αλλά ούτε μπορεί μέσω της πρώτης θέσης να περιμένει πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ του 2022.

Ωστόσο, σε μία μαύρη βραδιά, δεν είναι όλα μαύρα. Με την ισοπαλία απέναντι στην Σλοβενία και τις παράλληλες ήττες της Βοσνίας (από την Ιταλία) και της Φινλανδίας (από την Ουαλία) την τελευταία αγωνιστική του Nations League, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σκαρφάλωσε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας έχουν ως εξής

1ο ΓΚΡΟΥΠ

Βέλγιο

Γαλλία

Αγγλία

Πορτογαλία

Ισπανία

Ιταλία

Κροατία

Δανία

Γερμανία

Ολλανδία

2ο ΓΚΡΟΥΠ

Ελβετία

Ουαλία

Πολωνία

Σουηδία

Αυστρία

Ουκρανία

Σερβία

Τουρκία

Σλοβακία

Ρουμανία

3ο ΓΚΡΟΥΠ

Ρωσία

Ουγγαρία

Ιρλανδία

Τσεχία

Νορβηγία

Β. Ιρλανδία

Ισλανδία

Σκωτία

Ελλάδα

Φινλανδία

4ο ΓΚΡΟΥΠ

Βοσνία

Σλοβενία

Μαυροβούνιο

Βόρεια Μακεδονία

Αλβανία

Βουλγαρία

Ισραήλ

Λευκορωσία

Γεωργία

Λουξεμβούργο

5ο ΓΚΡΟΥΠ

Αρμενία

Κύπρος

Φαρόε

Αζερμπαϊτζάν

Εσθονία

Καζακστάν

Κόσοβο

Λιθουανία

Λετονία

Ανδόρα

6ο ΓΚΡΟΥΠ

Μάλτα

Μολδαβία

Λιχτενστάιν

Γιβραλτάρ

Σαν Μαρίνο

Υπενθυμίζουμε ότι την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ θα πάρουν οι πρώτοι του κάθε ομίλου, ενώ οι 10 ομάδες που θα πάρουν την δεύτερη θέση θα παίξουν νοκ-άουτ αγώνες μπαράζ με τις δύο καλύτερες ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους τους στο τρέχον Nations League και δεν εξασφάλισαν εισιτήριο Μουντιάλ μέσω των προκριματικών τους (η σειρά προτεραιότητας πάει ως εξής: Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Ουαλία, Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Αρμενία).

Πηγή: galanolefko.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Έτσι θα δείτε το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού / Τα εισιτήρια του αγώνα

dak_lamias

Για τον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας 2025-2026 απέναντι στον Αστέρα Σταυρού, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” το Σάββατο 03/01 και ώρα 15:00, ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο τα εξής:

  • Το Σάββατο ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” από τις 13:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€

ΜΑΘΗΤΕΣ (από 15-18 ετών): 5€

ΠΑΙΔΙΑ (μέχρι και 14 ετών): ΔΩΡΕΑΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

– ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν φίλαθλο χωρίς εισιτήριο.

– Υπενθυμίζεται ότι η Αθλητική Εγκατάσταση του ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” εποπτεύεται και λειτουργεί με σύγχρονα εποπτικά μέσα (κάμερες), σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας και εν γένει αξιόποινων πράξεων.

Ως εκ τούτου υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι απαγορεύονται κάθε είδους πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, καπνογόνα ή ρίψεις αντικειμένων καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας αλλά και του φίλαθλου που θα προβεί στις παραπάνω ενέργειες αντιμετωπίζοντας σοβαρές ποινές.

Προστατεύουμε την ομάδα μας και τη στηρίζουμε με την παρουσία και τη φωνή μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή