Ακολουθήστε μας

Νέα

Super League: ‘Αναψε κόκκινο για το Αθανάσιος Διάκος” / Στο Βόλο το ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννενα

Ακατάλληλο να φιλοξενήσει αναμέτρηση τα επόμενα 24ωρα κρίθηκε το γήπεδο της Λαμίας, κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα οδηγείται οριστικά σε νέα έδρα (το Πανθεσσαλικό του Βόλου).

Παρότι έγιναν κάποιες παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής με προσθήκη επί μέρους κομματιών τάπητα στα σημεία των τομών, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποσπάσει το “OK”.
Η εισήγηση του επιθεωρητή της Λίγκας ήταν πως το προτιμότερο είναι η αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, με την Super League να επιδεικνύει άμεσα αντανακλαστικά και να κάνει το σωστό, αφού οριστικά η αναμέτρηση μεταφέρεται στον Βόλο, με ώρα έναρξης τις 19:30.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: “Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ Λαμία για την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, παράλληλα με την έκθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων της Super League και κατόπιν της επιστημονικής αξιολόγησης του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ», ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 06.12.2021, στις 19:30″.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή