Ακολουθήστε μας

Νέα από Κόσμο

Συνεχίζει στην Μπάτσκα Τόπολα ο Λεάντρο! (Pic)

Στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο άλλοτε αμυντικός της Ομάδας μας Λεάντρο Πίντο, αυτή τη φορά όμως με την φανέλα της Μπάτσκα Τόπολα.

Ο 27χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Προλετέρ και χθες ανακοινώθηκε από την 5ης της βαθμολογίας, τη σεζόν που μας πέρασε, Μπάτσκα Τόπολα.

Μάλιστα για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, έβαλε το χέρι του ένας άλλος πρώην κυανόλευκος, ο Μίλος Τζόκιτς που ακολουθεί πλέον καριέρα μάνατζερ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Στην Αλβανία και την Εγνατία ο Γκουίντο

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Σαλιού Γκουίντο, με τον 28χρονο φορ να επιστρέφει στην Αλβανία αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα της Εγνατία.

O Μαιλνέζος πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί με 15η διαφορετική ομάδα στη καριέρα του αν και μόλις 28 ετών.

Στην Αλβανία έχει επίσης αγωνιστεί σε Λάτσι, Μπίλις και Σκερντεμπέου με τις φανέλες των οποίων έχει σκοράρει συνολικά 40 γκολ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή