Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Το Report της Ξάνθης

Αύριο Σάββατο στις 19:30 η ομάδας υποδέχεται την Ξάνθη στο ΔΑΚΛ, η ομάδας έχει να χαρεί την χαρά της νίκης 3 αγωνιστικές.

Ενώ και η ομάδα της Ξάνθης έρχεται στον αγώνα από ήττα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και πλέον έχει να δώσει μια πολύ σκληρή μάχη για την παραμονή της στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Η ομάδα της Λαμίας έχει ήδη  εξασφαλίσει την παραμονή της και βαθμολογικά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βόλο.

Τι έκανε η Ξάνθη στην κανονική διάρκεια;

Δύο ήττες μια ισοπαλία και μια ήττα μετράει η Ξάνθη στα play-out ως τώρα η ομάδα της Ξάνθης. Πάμε όμως τώρα να δούμε τι έκανε η Ξάνθη στις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.

Σε 26 αγωνιστικές κατάφερε να μαζέψει 18 βαθμούς με ρεκόρ ( 8-6-12) θυμίζουμε ότι η ομάδα της Ξάνθης έχει και τιμωρία (-12)  βαθμών. Κατάφεραν επίσης να βρούνε τον δρόμο προς τα 21 φορές σκοράροντας ένα γκολ κάθε 8 τελικές προσπάθειες (1/8). Πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ξάνθης είναι ο Ζορνταν Φοσε με (6) τέρματα ενώ δεύτερος είναι ο Εντουάρτο Τεσέιρα με (4) τέρματα. Το σύστημα πού έχει χρησιμοποιήσει και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια είναι ένα ασύμετρο 4-5-1 , δίνοντας έμφαση στον άξονα.

 

Οι φετινές μάχες…

 

Στις δύο αναμετρήσεις που έδωσαν φέτος οι δύο ομάδες υπήρχε μια νίκη για την ομάδα της Λαμίας και μία ισοπαλία.  Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε τον Νοέμβριο στο ΔΑΚΛ νικήτρια είχε βγει η ομάδα της Λαμίας με σκορ (1-0) και σκόρερ τον Μπεχαράνο  στο ( 54΄). Ενώ το παιχνίδι που έγινε τον Φλεβάρη στην Ξάνθη έληξε (0-0)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού

Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.

Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή