Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Στην Καλλιθέα η ελληνική «πρεμιέρα» του VAR! (pics)

Στο ματς της Football League ανάμεσα στην Καλλιθέα και τα Τρίκαλα στο
«Ελ Πάσο» το απόγευμα της Κυριακής

έγινε η πρώτη, δοκιμαστική χρήση του
Video Assistant Referee στη χώρα μας.

To VAR είναι εδώ! Tο απόγευμα της Κυριακής στην Καλλιθέα,
πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δοκιμές χρήσης του Virtual
Assistant Referee σε ελληνικό γήπεδο. Πρόκειται για το ματς της 33ης
αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τα Τρίκαλα
που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-0. Σε αυτό έγινε η πρώτη
πιλοτική ανεπίσημη εμφάνιση του VAR και όλου του απαραίτητου εξοπλισμού,
ενώ αναμένονται και άλλα τεστ στο μέλλον.

Πλέον, με την απόφαση για τη χρήση του VAR να είναι ειλημμένη
από τους αρμόδιους, απομένει να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την εταιρεία
που θα αναλάβει το τεχνικό κομμάτι και φυσικά η σχετική εκπαίδευση των
διαιτητών.

Δείτε στη gallery του θέματος τις σχετικές φωτογραφίες από το «Ελ Πάσο» και την πρώτη παρουσία του VAR στην Ελλάδα…

 
 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή