Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Βύντρα: «Αντέχω να παίξω ακόμα μια χρονιά»

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Λουκάς Βύντρα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και δήλωσε πως νιώθει ότι μπορεί να συνεχίσει ένα χρόνο ακόμη παρότι έχει πατήσει τα 40. 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βετεράνος αμυντικός:

 

«Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς τον…Βύντρα ! Αντέχω ακόμα μια χρονιά να παίξω. Κάθε παίκτης κάνει τις επιλογές του και έτσι εγώ έχω αποφασίσει να συνεχίσω. Έχω κάνει κάποιες σκέψεις πως θα ζω χωρίς το ποδόσφαιρο, όταν σταματήσω, αλλά ακόμα δεν σταματώ. Χρονιά με την χρονιά. Θα το σκεφτώ, ίσως, μετά την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι δεν θα… «τρελλαθώ» και χωρίς το ποδόσφαιρο, γιατί είμαι κατασταλαγμένος. Έχω μια ακόμα σεζόν. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Λαμία. Θα μιλήσω με τον κόουτς και τον πρόεδρο. Κρατιέμαι σε ένα καλό επίπεδο. Έχω την βοήθεια της οικογενείας μου και αγαπώ αυτό που κάνω. Η Λαμία έχει καλό προπονητή και πρόεδρο, έμπειρους και νέους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο, πάντα υπάρχει πίεση και ποτέ δεν είναι εύκολα. Και του χρονου στην πρώτη αγωνιστική και ο πρωταθλητής αρχίζει με πίεση στο νέο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Vid | Φίλαθλοι: Δεν τους χάρισαν τη νίκη, τους χάρισαν όμως το χειροκρότημα!

Οι πιστοί φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία έδωσαν για ακόμη μια φορά το «παρών» και στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Άρη Φιλιατών, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή παρουσία τους στα γήπεδα της περιφέρειας.

Μετά τα πρόσφατα ταξίδια τους στη Λευκάδα, όπου στήριξαν την ομάδα απέναντι στον Τηλυκράτη, και στην Άρτα για το παιχνίδι με την Πρόοδο Ρωγών, αρκετοί Λαμιώτες φίλαθλοι βρέθηκαν και στους Φιλιάτες, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η αγάπη τους για την ομάδα δεν γνωρίζει αποστάσεις.

Παρότι οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία δεν κατάφεραν να τους χαρίσουν τη νίκη, στο φινάλε του αγώνα χειροκρότησαν θερμά την παρουσία τους στις κερκίδες, αναγνωρίζοντας τη συνεχή τους στήριξη και το πάθος με το οποίο ακολουθούν την ομάδα.

Η Λαμία ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο παιχνίδι της, με τη διοίκηση και τους παίκτες να τονίζουν ότι η δύναμη που αντλούν από τον κόσμο αποτελεί πολύτιμο «όπλο» για τη συνέχεια της σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή