Ακολουθήστε μας

Νέα

Xατζηστραβός: “Αισθάνομαι καλά στη Λαμία”

Για τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΣ Λαμία αλλά και για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Να επιστρέψει και να παίξει στον ΠΑΟΚ έχει ως στόχο ο Ζήσης Χατζηστραβός όπως τόνισε ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του ως παίκτης της Λαμίας στην οποία έχει δοθεί με μορφή δανεισμού.

Ο Ζήσης Χατζηστραβός μιλώντας στο Metropolis 95.5 ανέφερε τα εξής: «Έχω έρθει από την Κυριακή στην Λαμία, η προσαρμογή είναι καλή, αισθάνομαι πολύ καλά» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι διαφορετικό το επίπεδο στην Super League. Aν θες, όμως, να παίξεις κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ πρέπει να περάσεις από εδώ. Το όνειρό μου είναι αυτό».

Για την προώθηση των Τζόλη, Μιχαηλίδη: «Τους είχα συμπαίκτες, τους γνωρίζω καλά και χαίρομαι για την πορεία τους και αυτά που έχουν καταφέρει. Είναι πολύ θετικό αυτό που συμβαίνει. Τα τελευταία χρόνια δεν προωθούνταν τόσο νέα παιδιά, τώρα έγινε μία αρχή και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει ταλέντο στις ακαδημίες, αλλά είναι διαφορετικό το επίπεδο της πρώτης ομάδας, χρειάζονται και άλλα πράγματα, όπως ο χαρακτήρας, που υπάρχει όπως απέδειξαν ο Τζόλης και Μιχαηλίδης».

Για τους προσωπικούς του στόχους και αν μπορούσε τώρα να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά άλλοι το κρίνουν αυτό. Μακάρι το καλοκαίρι να γυρίσω. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Τους νεαρούς μας υποδέχθηκαν καλά.

Θεωρώ πως θα πετύχει τους στόχους του ο ΠΑΟΚ, γιατί και γίνεται καλή δουλειά και οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Πάντα για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στόχος είναι το Πρωτάθλημα, πιστεύω ότι μπορεί να το κερδίσει».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είχα ένα θέμα στο γόνατο που και δεν τον έζησα τόσο πολύ. Όποτε δουλέψαμε μαζί ήταν καλός απέναντί μου και θεωρώ ότι είναι πολύ καλός προπονητής».

Πηγή: Lamiasports.com

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή