Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Άκης Μάντζιος: Για εμένα το κεφάλαιο Λαμία έχει κλείσει.

Μια ακόμα συνέντευξη στην οποία μίλησε για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και για το τέλος της συνεργασίας με την Λαμία παραχώρησε ο Άκης Μαντζιος.

Στην εκπομπή <<After>> του SDNA WEB TV φιλοξενήθηκε ο Άκης Μάντζιος  και μίλησε για όσα έγιναν με τον πρόεδρο της Λαμίας Πανουργιά  Παπαϊωάννου, ενώ σχολίασε ότι το κεφάλαιο Λαμία για αυτόν έχει κλείσει.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος: 

 

Για Πανουργιά Παπαϊωάννου: Η άποψη του είναι σεβαστή όμως δεν είναι ωραίο να αφήνεις τέτοια υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Φυσικά ούτε εμένα με ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν νομίζω ότι είναι δουλειά κανενός προπονητή να κυνηγάει μετά το τέλος του αγώνα τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για να του δώσει εξηγήσεις. Για εμένα το κεφάλαιο Λαμία έχει κλείσει, δουλειά μου δεν είναι να τρέχω στα δικαστήρια, αλλά να βελτιώνομαι πάνω στο αντικείμενο μου

 

Σε ερώτηση για το μεγάλο ηλικιακά ρόστερ της Λαμίας: Στην Ελλάδα το έχουμε αυτό όποιος περνάει τα 32 να τον θεωρούμε παλαίμαχο δεν είναι όμως έτσι υπάρχουν τρανά παραδείγματα όπως ο Βαζέχα που δούλευε μέχρι μεγάλη ηλικία, ή ο Λουκάς Βύντρα που αν και έχει ξεπεράσει τα 38 δεν έχει κανένα θέμα με την ηλικία του.  Δεν μπορώ να ξέρω τι πλάνο θα ακολουθήσει του χρόνου η Λαμία. Πρέπει να πούμε ότι φέτος έγινε πολύ καλή δουλειά από την στιγμή που αναλάβαμε η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι για λίγους βαθμούς δεν φτάσαμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή