Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Παρελθόν με αιχμές ο Πίτκας από την Ρόδο!

Μετά τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και ο Βαγγέλης Πίτκας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα της Ρόδου. Ο 37χρονος τερματοφύλακας με ανάρτησή του στο Facebook μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα βίωσε στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Τίτλοι τέλους. «Αυλαία». Φινάλε. Ο στόχος, αν και τα προβλήματα ήταν και παραμένουν αμέτρητα, επετεύχθη. Στην αρχή της σεζόν, δώσαμε όρκο οτι η ομάδα θα βγει κατηγορία, είτε γίνει η αναδιάρθρωση, είτε όχι.

Αγωνιστικά το πετύχαμε. Τώρα (ΑΝ)το τονίζω (ΑΝ)κάποιοι τσάμπα μάγκες και του…τσάμπα γενικώς, καταφέρουν από 2η να την ρίξουν… δύο κατηγορίες, θα τους μάθουν και οι λίγοι, γιατί οι πολλοί τους μάθαμε.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές, κύριοι με «Κ» κεφαλαίο, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Άλλοι δεν τήρησαν ούτε τα απλά, τα καθημερινά, τα απαραίτητα για να βιοποριστούμε. «Χορτάσαμε» από όρκους, υποσχέσεις και πριμ που ποτέ δεν είδαμε. Μέχρι και τον προπονητή τερματοφυλάκων κάναμε τέσσερις μήνες για το καλό της ομαδάς, να βγει η χρόνια και αυτό επειδή οι του κινήματος «δεν πληρώνω» δεν προσέφεραν ούτε τα βασικά. «Πολυτέλεια» μέχρι και το ζεστό νερό στο ξενοδοχειο!

Πολυτέλεια και οι φυσιοθεραπευτές που έφυγαν γιατί ήταν απλήρωτοι.  Πάλι καλά που βρέθηκε ένα φιλότιμο παιδί εκπαιδευόμενο από το ΙΕΚ για να κάνουμε έστω τα βασικά.

Άπ εξω όλα κούκλα και από μέσα πανούκλα. Έτσι διοικώ και γω κύριοι!

Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, νομίζεις οτι τα έχεις δει και βιώσει όλα. Οσο παίζεις όμως μαθαίνεις και… παθαίνεις! Γι’ αυτό φεύγεις, χωρίς να κοιτάζεις πίσω.

Για τους ΜΑΓΚΕΣ ποδοσφαιριστές, προπονητές, έχω να ευχηθώ καλή συνέχεια, καλή τύχη και γιατί όχι και στο εις  το επανειδείν.

Για τους… τσάμπα μάγκες που με έκαναν να αηδιάσω για  αυτό που αγαπάω, η συνέχεια στα αρμόδια όργανα. Επειδή η κοροϊδία έχει και όρια!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στον κόσμο της ομάδας. Μακριά, λόγω κορωνοϊου, αλλά αγαπημένοι!

Υ.Γ. Ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, κόσμος. Αν δεν ευχαρίστησα κάποιους, δεν είναι επειδή το ξέχασα! Για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα από Ελλάδα

Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΣ Λαμία προχώρησε σε μια κίνηση με ισχυρό συναισθηματικό και συμβολικό φορτίο: την επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ. Ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις πιο ένδοξες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, την άνοδο στη Super League, ανέλαβε αυτή τη φορά διαφορετικό ρόλο. Δεν φόρεσε την προπονητική φόρμα, αλλά επέστρεψε ως “τεχνικός διευθυντής” (τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε)  αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει στρατηγικά τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Παρά τις προσδοκίες και την πίστη σε μια «συνταγή» που είχε πετύχει στο παρελθόν, το εγχείρημα κατέληξε σε πλήρη αποτυχία. Η Λαμία δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, και η επιλογή του Τεννέ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή αποδείχθηκε άτολμη και ανεπαρκής μπροστά στις απαιτήσεις της σεζόν. Με τον ίδιο, που μέχρι πρότινος είχε συνυφαστεί με την άνοδο και τις πρώτες στιγμές στην ιστορία της Λαμίας στην 1η κατηγορία της χώρας, πλέον στη συνείδηση του κόσμου να συνδέετε αναπόφευκτα και με τον υποβιβασμό!

Η αποχώρηση του Τεννέ από τη Λαμία έγινε με τρόπο που επιβεβαιώνει την αποτυχία: χωρίς φανφάρες, χωρίς αποχαιρετισμούς. Αθόρυβα και… «νύχτα», όπως λέει ο λαός. Λίγο αργότερα, ο ίδιος εγκατέλειψε αυτή τη προοπτική και επέστρεψε στα γνωστά του λημέρια, φορώντας και πάλι τη στολή του προπονητή για λογαριασμό του Ηρακλή.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη λειτουργεί ως σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος που ξεκίνησε με αισιοδοξία, αλλά τελείωσε με απογοήτευση. Η Λαμία αναζητά πλέον νέα ταυτότητα και νέα πρόσωπα που θα την επαναφέρουν στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Μπάμπης Τεννές καλείται να αποδείξει — αυτή τη φορά από τον πάγκο του Ηρακλή — ότι το πάθος και η εμπειρία του εξακολουθούν να έχουν θέση στο σημερινό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή