Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Σαν Σήμερα 27/10: Από την ήττα στην Καλλιθέα και τη νίκη επί της Καρδίτσας στην 3αρα επί του Λεβαδειακού [pics & vids]

Η 27η ημέρα του Οκτωβρίου μας έχει χαρίσει έντονες συγκινήσεις στο παρελθόν με την Λαμία να έχει αγωνιστεί 3 φορές τα τελευταία 5 χρόνια την συγκεκριμένη ημέρα.

Καλλιθέα για το Κύπελλο, Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Football League και κερασάκι στην τούρτα η 3αρα των κυανόλευκων επί του Λεβαδειακού στο ΔΑΚ το 2018!

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι…

Καλλιθέα – ΠΑΣ Λαμία 2-1 / 1η αγωνιστική Ομίλων Κυπέλλου Ελλάδος 27-10-2015


27 Οκτωβρίου 2015 και η Λαμία φιλοξενείται από την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κυανόλευκοι με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους ηττήθηκαν με 2-1  με τον Μυρλή να ανοίγει το σκορ στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού και την Λαμία να απαντά με γκολ του Καραλή στο 35′! Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν με περιπετειώδη τρόπο να φτάσουν στη νίκη με 2-1 με τον Μπελή να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει στην πλάτη του Λεάντρο και να καταλήγει στο “Γ” του Ρίζου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο είδαμε για πρώτη φορά την Λαμία να φορά ρόζ φανέλα(!) αλλά και τον Γιάννη Παπαευθυμίου να πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή με την Λαμία πριν αποχωρήσει για τον Οπούντιο Μαρτίνου με τη μορφή δανεισμού.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

27/10/2017 Ντεμπούτο στο Κύπελλο με νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας!


Στην πρεμιέρα της για το Κύπελλο της σεζόν 2017-18, η Λαμία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας πιάνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μπροστά σε περίπου 1500 φίλους της και υπό μερική βροχόπτωση η Λαμία με σκόρερ τον Μάρκο Μπλάζιτς από την άσπρη βούλα στο 35ο λεπτό πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς της νίκης.

Τριάρα με πρωταγωνιστή Αντέτζο /  ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 3-2 / 27-10-2018


Και φτάνουμε στο 2018 και την πιο επιτυχημένη σεζόν της Λαμίας στην ιστορία της. Μια σεζόν που συνοδεύτηκε από αρκετές νίκες. Άλλες εύκολες, άλλες δύσκολες. Μία από αυτές ήταν και αυτή της 27ης Οκτωβρίου απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΔΑΚ!

Οι κυανόλευκοι υποδέχθηκαν τους Βοιωτούς στο ντέρμπι της Στερεάς και σε ένα “τρελό” από άποψης ρυθμού παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με τον Ντάνιελ Αντέτζο λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού.

Η Λαμία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Μπερτόλιο, ο οποίος στην αντεπίθεση της Λαμίας, μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου βρέθηκε στο πέναλτι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί για το 1-0.  Δώδεκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 με τον Μπαράλες αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Καραμάνου με προβολή να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Επασί.

Οι Βοιωτοί με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού μείωσαν το σκορ με τον Νανγκίς μετά από σέντρα του Παντελιάδη να πλασάρει σωστά τον Σαράνοφ για το 2-1. Στο 81′ ο ΠΑΣ  προειδοποίησε με τον Παντελιάδη να πιάνει έναν κεραυνό και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, με τον Γιακουμάκη στην πρώτη του επαφή με την μπάλα δευτερόλεπτα αργότερα να φέρνει το ματς στα ίσια!

Η αντίδραση των κυανόλευκων ήταν άμεση με τον Αντέτζο από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στην εστία του Επασί για το 3-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ MATCH REPORT ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟ LAMIARA.GR ΠΑΤΏΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή