Νέα από Ελλάδα
Συνεχίζει στον Ιωνικό ο Ζαλαώρας


Δεν έμεινε αρκετό διάστημα χωρίς δράση ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας Γιάννης Ζαλαώρας και αυτό γιατί συμφώνησε με την ομάδα του Ιωνικού.
Ο Ζαλαώρας έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον τεχνικό του Ιωνικού, Δημήτρη Σπανό ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση να προστεθεί στο τιμ του.
Στην διάθεση του θα έχει τους τερματοφύλακες, Αναγνωστόπουλο, Γκίνη όχι όμως και τον Φυλακτό.
Να σημειωθεί πως ο κ. Ζαλαώρας είναι κάτοχος του uefa goalkeeping ενώ πλην της Λαμίας έχει αγωνιστεί σε Τρίκαλα, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Προοδευτική, Λεβαδειακό, Καλλιθέα, Φωκικό και Εθνικό Αστέρα.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ζαλαώρα, ο οποίος αναλαμβάνει νέος προπονητής τερματοφυλάκων.
Ο Γιάννης Ζαλαώρας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Goalkeeping Β και C καθώς και UEFA B Licence. Έχει σημαντική παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου, με πέρασμα από τη Λαμία σε επίπεδο Super League, τα Τρίκαλα, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Λεβαδειακό, τη Λάρισα, τη Νίκη Βόλου και τον Φωκικό (μεταξύ άλλων), ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής, της ομάδας μας και στον Αετό Κορυδαλλού.
Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Γιάννη Ζαλαώρα και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία.
*Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Το βιογραφικό του Γιάννη Ζαλαώρα
Στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει εργαστεί σε:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (SUPER LEAGUE)
A.O. ΤΡΙΚΑΛΑ (Πρωταθλητής 2019-2020 FOOTBALL LEAGUE)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Πρωταθλητής 2018-2019 Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (SUPER LEAGUE)
Α.Ε.Λ (FOOTBALL LEAGUE)
NIKH ΒΟΛΟΥ (Πρωταθλητής 2013-2014 FOOTBALL LEAGUE)
ΦΩΚΙΚΟ (FOOTBALL LEAGUE)
ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ (FOOTBALL LEAGUE 2)
Ο Γιάννης Ζαλαώρας έχει συνεργαστεί με πολλούς τερματοφύλακες εκ των οποίων οι Μιχάλης Σηφάκης, Παναγιώτης Τσιτώντας, Devis Epassy,Kώστας Θεοδωρόπουλος, Αστέριος Γιακουμής, Μιχάλης Ζαρόπουλος, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Ταήρης, Βαγγέλης Πίτκας, Χρήστος Αθανασόπουλος και Γιάννης Μπαντίκος. Μάλιστα, στο πλούσιο βιογραφικό του συγκαταλέγεται και η συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδος Κ19.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας


Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.
Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:
Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.
Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.
Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.
Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.
Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία