



Νέα
To Report των “Περιστεριωτών”
Αύριο στις 19:30 εναντίον του Ατρομήτου στο Περιστέρι δοκιμάζεται η ομάδα της Λαμίας που ελπίζει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μετά την νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική.
Τι έκαναν στην κανονική διάρκεια οι Περιστεριώτες;


Για την ομάδα του Ατρομήτου θα είναι το πρώτο του παιχνίδι στα play-out αφού το παιχνίδι τους για την 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί. Οι Περιστεριώτες τις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 32 βαθμούς με ρεκόρ (9-5-12). Κατάφεραν να βρούνε τον δρόμο προς το γκολ 31 φορές σκοράροντας 1 γκολ κάθε 7 προσπάθειες (1/7).
Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ατρομήτου είναι ο Γιώργος Μανούσος με (9) τέρματα, ενώ την γραμμή κρούσης συμπληρώνει ο Απόστολος Βέλλιος με (6) τέρματα.
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αρέσκεται να παίζει στο κλασικό 4-3-3 στους εντός έδρας αγώνες, σύστημα που είχε χρησιμοποιήσει και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πριν την διακοπή όπου με αντίπαλο την Ξάνθη πανηγύρισε την νίκη με 1-0 με σκόρερ τον Ανδρούτσο.
Οι φετινές μάχες….


Οι δύο ομάδες φέτος βρέθηκαν αντιμέτωποι 2 φορές χωρίς όμως σε καμία από τις δύο να υπάρξει νικητής αφού στο πρώτο παιχνίδι τους τον Σεπτέμβριο στο ΔΑΚΛ είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 2-2. Τα γκολ για την ομάδα της Λαμίας είχαν πετύχει οι Σάλιακας (11΄) και Τουράμ (78΄) ενώ από πλευράς Ατρομήτου οι Γούτας (35΄) και Βέλλιος (79΄).
Νικητή δεν είχαμε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι τον περασμένο Δεκέμβριο αφού οι ομάδες έμειναν στο 1-1 με την ομάδα της Λαμίας να προηγείται με τον Τουράμ (74΄) και για την ομάδα του Ατρομήτου ισοφάρισε ο Βέλλιος (84΄).
Η προϊστορία


Επιμέλεια Θέματος: Πέτρος Κρικζώνης
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















