Ακολουθήστε μας
 

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Το αρνητικό σερί στις πρεμιέρες και οι βίοι αντίθετοι με τον Βόλο

Πρεμιέρα με ήττα έκανε χθες ο ΠΑΣ Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα με τους κυανόλευκους να συνεχίζουν ένα αρνητικό ρεκορ που διατηρούν την τελευταία 6ετία.

Δεν τα κατάφερε το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου χθες απέναντι στον Βόλο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1. Μία ήττα η οποία ήρθε να δώσει συνέχεια σε ένα αρνητικό σερί που τρέχει ο ΠΑΣ Λαμία στις πρεμιέρες.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μας έχει ένα σερί 6 αγώνων πρεμιέρας χωρίς νίκη. Τελευταία φορά που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ήταν την σεζόν 2014-15 επικρατώντας εντός έδρας τότε επί του Αγροτικού Αστέρα με 1-0, στην επάνοδό της στην Β’ Έθνικη.

Έκτοτε μετρά 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε πρεμιέρες, σε αντίθεση με τον χθεσινό της αντίπαλο τον Βόλο ο οποίος στα 5 χρόνια ύπαρξής του κερδίζει πάντα το πρώτο ματς της σεζόν.

Θυμηθείτε τις πρεμιέρες του ΠΑΣ Λαμία των τελευταίων ετών με κλικ πάνω στο παιχνίδι που επιθυμείτε από τα παρακάτω:


2014-2015: ΠΑΣ Λαμία – Αγροτικός Αστέρας 1-0

2015-2016: ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία 3-0

2016-2017: Αιγινιακός – ΠΑΣ Λαμία 0-0

2017-2018: Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία 0-0

2018-2019: ΠΑΣ Λαμία – Άρης 0-3

2019-2020:  ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1

2020-2021: Άρης – ΠΑΣ Λαμία 3-1

 

Στα πέντε χρόνια ύπαρξής της άλλωστε, η ομάδα του Βόλου κερδίζει πάντοτε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.


30.09.2017 (Γ’ Εθνική): Βόλος – Αστέρας Ιτέας 5-0

27.10.2018 (Β’ κατηγορία): Βόλος – ΑΕ Καραϊσκάκη 7-0

25.08.2019: Πανιώνιος – Βόλος 1-2 (90’ κεφαλιά Αραμπούλι – 38’ φάουλ, 73’ σουτ Μουνίθ)

13.09.2020: Ατρόμητος – Βόλος 0-2 (77’ σουτ Δουβίκας, 90’ πέναλτι Μπαριέντος)

12.09.2021: Βόλος – Λαμία 2-1 (8’ σουτ Μπαρτόλο, 41’ σουτ Φαν Βερτ – 52’ σουτ Τιρόνε).

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Φίλαθλοι: Ανακοίνωσαν αποχή οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα εντός έδρας παιχνίδια στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος». Δηλώνουν έξαλλοι με την απόφαση που πάρθηκε την περασμένη Κυριακή να εκδιωχθούν από τις θέσεις τους, προκειμένου να καθίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν ταξιδέψει στην πόλη της Λαμίας. Εφόσον η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε κάποια δικαιολογημένη απάντηση για την απόφαση αυτή, οι ίδιοι οι φίλαθλοι έκαναν γνωστό πως δεν θα στηρίξουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της, ως μέτρο αντίδρασης.

Την ανακοίνωση υπογράφουν το «Lamia Fadomades Club» και το «Blue Club», οι οποίοι δίνουν ραντεβού στο σύνδεσμο τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.
Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!
Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :
ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!
-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-
Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή