Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ: Στο “Αθανάσιος Διάκος” η προϊστορία λέει…Λαμία!

Published

on

Δεκαπέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Λαμία και η ΑΕΛ, στην έδρα της ομάδας μας.

Και η προϊστορία ευνοεί την Λαμία αφού έχει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες απέναντι στην ΑΕΛ με τα συνολικά γκολ να είναι 15-12 υπέρ των κυανόλευκων.

(Με κλικ στους συνδέσμους μεταβαίνετε στο Match Center για να θυμηθείτε το ρεπορτάζ της κάθε αναμέτρησης)

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της Λαμίας με την ΑΕΛ


21/02/1965 Λαμία-ΑΕΛ 1-0 Β’ Εθνική

13/02/1966 Λαμία-ΑΕΛ 0-2 Β’ Εθνική

31/12/1967 Λαμία-ΑΕΛ 2-0 Β’ Εθνική

10/11/1968 Λαμία-ΑΕΛ 3-2 Β’ Εθνική

30/05/1971 Λαμία-ΑΕΛ 1-2 Β’ Εθνική

18/01/1976 Λαμία-ΑΕΛ 2-1 Β’ Εθνική

21/11/1976 Λαμία-ΑΕΛ 0-1 Β’ Εθνική

11/12/1977 Λαμία-ΑΕΛ 2-1 Β’ Εθνική

27/10/2014 Λαμία-ΑΕΛ 1-0 Β’ Εθνική (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

08/02/2016 Λαμία-ΑΕΛ 1-0 Β’ Εθνική (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

17/12/2017 Λαμία-ΑΕΛ 0-2 Α’ Εθνική (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

24/02/2019 Λαμία-ΑΕΛ 2-1 Α’ Εθνική (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

08/02/2020 Λαμία-ΑΕΛ 0-0 Α’ Εθνική (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

11/07/2020 Λαμία-ΑΕΛ 0-0 Play out Α’ Εθνική (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

10/03/2021 Λαμία-ΑΕΛ 2-1  Α’ Εθνική (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή